Ας δημιουργήσουμε την εταιρική σας ταυτότητα!

Το branding είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι μιας εταιρικής στρατηγικής, καθώς αποτελεί τη βάση για την παρουσία κάθε επιχείρησης στην αγορά και το χτίσιμο κάθε ενέργειας marketing. Στην digiorama, δημιουργούμε την εταιρική σας ταυτότητα με γνώμονα την ιστορία και το ύφος της επιχείρησης σας. Αναπτύσουμε στρατηγικά τη χρωμοπαλέτα του brand σας, με σκοπό να δώσουμε ζωή στο όραμα σας.

Στην Digiorama, δεν δημιουργούμε απλά επωνυμίες. Διαμορφώνουμε εκλεπτυσμένες και διαρκείς εμπειρίες επωνυμίας που εμπλέκουν το στοχευμένο κοινό σας και θέτουν μια ισχυρή βάση για την ανάπτυξη και τη μακροβιότητα της επιχείρησής σας.

Το branding είναι η εικόνα που έχουν για εσάς οι πελάτες σας

Ξεκινώντας από τον ακρογωνιαίο λίθο της οπτικής σας ταυτότητας, το λογότυπο, διαμορφώνουμε όχι απλά ένα σύμβολο, αλλά την ενσάρκωση των βασικών αξιών και του storytelling του brand σας. Αναπτύσσουμε στρατηγικά μια παλέτα χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε κανάλι προβολής σας και επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Από τις επαγγελματικές σας κάρτες, μέχρι τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας και των αναρτήσεων σας στα social media, η εταιρική σας ταυτότητα βρίσκεται συνεχώς εκεί, για να υποδεικνύει στο κοινό-στόχο σας τη δυναμική της επιχείρησης σας.

START YOUR NEW PROJECT START YOUR NEW PROJECT
START YOUR NEW PROJECT START YOUR NEW PROJECT

Project form

Let’s create something great