Κατασκευάστε
το e-shop σας άμεσα!

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας

Με την συνεχή άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου τα τελευταία έτη, το να έχει μία επιχείρηση ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας. Είτε πρόκειται για μια νέα επιχείρηση που βρίσκεται στα πρώτα της βήματα είτε για μια καλά εδραιωμένη εταιρεία το να διαθέτετε ένα ποιοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε νέες αγορές, να αυξήσετε τις πωλήσεις  σας και να κερδίσετε αρκετούς νέους πελάτες. 

Οπότε γιατί να περιμένεις? Είναι η ώρα να χτίσεις το νέο σου ηλεκτρονικό κατάστημα και να δυναμώσεις? Την επιχειρησή σου.

Στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το Woocomerce έχει καταστεί η No. 1 πλατφόρμα για τη δημιουργία e-shop. Οι λόγοι για τους οποίους έχει καταστεί τόσο ελκυστικό είναι η ευχρηστία καθώς είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη και του παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές όπως επίσης  και οι απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει ως προς το δημιουργικό κομμάτι.

Είτε πουλάτε κάποιο προϊον είτε υπηρεσία το woocomerce παρέχει ένα μεγάλο εύρος λειτουργειών τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις.

Στην Digiorama αγαπάμε να αντιμετωπίζουμε κάθε project ως μοναδικό έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Μη χάνεις άλλο χρόνο. Συπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ενας expert digital marketer θα επικοινωνήσει μαζι σου άμεσα για να αναλύσετε το προσωπικό σας project.

Digiorama
Basic
Bundle

1000 €

+ΦΠΑ 24%

Digiorama
Premium Package

Ό,τι περιέχει το Basic και επιπλέον:

2000 €

+ΦΠΑ 24%

Digiorama
Ultimate
Suite

Ό,τι περιέχει το Premium και επιπλέον:

4000 €

+ΦΠΑ 24%

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία